Anlık Bildirim

MWC 2015 : Dokunmatik ekranlı BlackBerry Leap resmiyet kazandı

MWC 2015 : Dokunmatik ekranlı BlackBerry Leap resmiyet kazandı

Passport ve Classic modelleri ile başarılı satışlar yapan ve akıllı telefon pazarında gelecek için ümit vaat eden BlackBerry, MWC 2015 fuarında tamamen dokunmatik ekrana sahip yeni bir akıllı telefon daha lanse etti.
BlackBerry Leap adındaki akıllı telefon 5 inçlik 720p bir ekrana sahip. Yazılım optimizasyonuna önem verdiği için en güncel yongasetlerine pek değinmeyen firma bu modelde de çift çekirdekli Snapdragon S4 Plus yongaseti kullanmış. Üretim teknolojileri biraz eski olsa da 2800mAh gücündeki batarya ile cihaz yoğun kullanımda 25 saati çıkarabiliyor. Bu da BlackBerry 10 işletim sistemindeki optimizasyonlar sayesinde oluyor.
Model 2GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi ile destekleniyor. Modelin kalınlığı 9.5mm iken ağırlığı da 170gr. Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde bir kamera yer alırken, ön tarafta VGA bir kamera mevcut.
Yazılım tarafında BB 10.3.1 güncellemesini de alan model bu sayede BlackBerry Assistant, Amazon Appstore, daha gelişmiş güvenlik seviyeleri ile birlikte geliyor. Donanımı ile BlackBerry Q10 ve Z10 modellerinden çok fazla ayrılmayan BlackBerry Leap, 279$ fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3305 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mwc 2015
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim