Anlık Bildirim

Huaewi Mate 8'in ilgi çekici render görüntüsü ortaya çıktı

Huaewi Mate 8'in ilgi çekici render görüntüsü ortaya çıktı
 
Huawei, Mate 7 ile birlikte hem tasarımı hem de ekran/kasa oranıyla(%77.6) ilgi çeken bir modele imza atmıştı. Çin'li üretici serinin devam telefonu Mate 8'i ise 2 Eylülde Almanya'da başlayacak IFA fuarında tanıtmaya hazırlanıyor. Kısa bir süre önce ortaya çıkan render görüntüsü ise kafaları biraz karıştırmış durumda.
Ancak kafa karışıklığı render görüntünün cihazın önden mi yoksa arkadan mı gösterildiğinin anlaşılamamasından kaynaklanıyor. Eğer gösterilen kısım cihazın ön yüzeyiyse yine ekranda biraz kavis olduğu görülüyor. Bu kavis Samsung'un Edge modellerinde olduğu kadar keskin olmasa da yinede kendini belli ediyor. Diğer taraftan ise görüntü modelin Gümüş veya Siyah renkli arka yüzeyine ait olabilir. Bu durumda arka kısımdaki kavisin büyük ekranlı modelin daha rahat kavranılması için yapıldığını düşünebiliriz. Yine de arka kısımdaki renk geçişlerinin bu kadar keskin olması ve arada hiç bir çizginin bulunmaması biraz kafa karıştırıcı bir durum.
Modelin teknik özellikleriyle ilgili son iddialar 6" QHD çözünürlükte ekran, Kirin 950 çipset, 20.7 MP arka 8 MP ön kamera, çift sim kart desteğini işaret ediyor. Ayrıca cihazın 3 GB bellek / 32 GB depolama alanı ve 4 GB bellek / 64 GB depolama alanı şeklinde iki farklı varyasyona sahip olacağı iddiası da sıkça dile getiriliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3439 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fotoğraf, huawei ve
5 etiket daha özellikler render mate 8 2015 ifa
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim