Anlık Bildirim

Google Play Filmler ülkemizde kullanıma açıldı

Uzun süredir merakla beklenen Google Play Filmler servisi, dün gece saatlerinde ülkemiz için de kullanıma başladı. Artık mobil ve web üzerinden çok geniş bir kataloğa erişebilirsiniz.

Google’ın başladığı günden bu yana ülkemizden erişim mümkün olmayan film servisi, uzun bir aradan sonra nihayet faaliyetlerine başladı. Hem web üzerinden hem de Android üzerinden erişilebilen filmler, iTunes servisi ile aşağı yukarı aynı fiyatlara sahip.

Örneğin Marslı filmi 3.99TL kiralama-16.99TL (HD formatında 4.99TL-18.99TL) satın alma bedeline sahip. iTunes tarafında 3.99TL kiralama—15.99TL (HD formatında 4.99TL-18.99TL) satın alma bedeli mevcut. Veya Mucize filmi 2.99TL kiralama-10.99TL (HD formatında 3.99TL-14.99TL) satın alma bedeline sahip. iTunes tarafında ise 3.99TL kiralama—10.99TL (HD formatında 4.99TL-14.99TL) satın alma bedeli bulunuyor.

WiFi bağlantısının yanında, Cuma günü başlayacak 4.5G bağlantısı ile filmlere erişim çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Android cihazınızda Google Play mağazası üzerinden, webde de ilgili Google Play adresinden filmlere erişebilirsiniz. iOS tarafında ise Google Play Filmler ve TV adındaki uygulamanın da kısa süre içerisinde aktif olması bekleniyor. 

iOS
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9896 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, google play filmler ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim