Anlık Bildirim

Galaxy Note II, Teknosa ve Turkcell tarafından satışa sunuldu


Samsung'un dünya çapında 10 milyondan fazla satan Galaxy Note modelinin devamı niteliğindeki Galaxy Note II, pek çok ülkede piyasaya sürüldü. Ülkemiz için 16 Ekim tarihi işaret edilirken, Taksim'de büyük bir etkinliğin de müjdesi verilmişti.

Ancak etkinlik iptal edilirken, editörlerimiz Kaan Arlı ve Ender Yıldız'ın da yerinde takip ettiği basın lansmanı ise dün akşam gerçekleşti. 

Lansman sonrası resmi olarak ülkemizde satışa sunulacağı belirtilen model an itibariyle TeknoSa ve Turkcell'de satışa sunulmuş durumda.

TeknoSa üzerinden  modeli 1899TL'ye temin edebilmek mümkün. Turkcell ise 24 aylık taahhütlerde tarifeye ek ayda 72TL'den başlayan fiyatlarla paketlerini hazırladı. Bugünden sonra daha fazla perakendecide modeli görme imkanımız olacak.

Galaxy Note II modelinin önemli özelliklerini hatırlamak gerekirse; 5.5 inçlik Super AMOLED HD ekran, 1.6GHz saat hızında çalışan Exynos 4412 işlemci, 2GB RAM, S-Pen teknolojisi, 16GB/32GB/64GB depolama kapasiteleri, 8MP çözünürlükte arka kamera, 1080p video kaydı, Multi-Windows çoklu görev uygulaması, 3100mAh batarya sayılabilir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14603 kez okundu.
39 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim