Anlık Bildirim

CounterSpy, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı

CounterSpy, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı
 
Dynamighty tarafından geliştirilen CounterSpy, PlayStation platformunun ardından iOS ve Android platformları için de yayımlandı.

C.O.U.N.T.E.R teşkilatının üyesi olan bir casusu kontrol ettiğimiz oyunda aya nükleer saldırı yapmayı planlayan iki küresel gücün üslerine sızarak, bu saldırıyı sabote etmeye çalışıyoruz. Aksiyon, platform ve gizlilik unsurlarının bir araya geldiği bu klasik side-scrolling oyununun kontrolleri tıklama ve kaydırma gibi basit hareketlerle sağlıyoruz. Ancak, kontrol şemasına alışmanın biraz zaman aldığını belirtmekte fayda var.

60'lı yılların casusluk filmlerinden fırlamış gibi görünen bölüm tasarımlarında üçüncü boyut derinliğini sunan CounterSpy, günümüz şartlarına ayak uyduran retro tarzdaki grafikleriyle başarılı bir görsel deneyim yaşatıyor. Counter Spy'ın müzikleri ve ses efektleri de oyuncuya insanlık için önemli ve bir o kadar da gizli bir görevde olduğunu hatırlatıyor.

Sadece tek oyunculu bir oyun moduna sahip olan CounterSpy, üç farklı zorluk seviyesiyle karşımıza çıkıyor. Yapay zekanın pek iç açıcı olmadığı oyunda lider tablosu, kayıt dosyalarını yerel ve çevrimiçi depolama gibi özellikler de yer alıyor. Karakterimizi daha güçlü bir hale getirmek için yeni silahların kilidini açabildiğimiz CounterSpy'ın marketi ise, çok fazla içerik barındırmıyor.

Casusluk oyunlarına ve soğuk savaş dönemine ilgi duyan oyunculara hitap eden CounterSpy'a aşağıdaki Appstore ve Google Play bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim