Anlık Bildirim

Casio'nun yeni uygulamasıyla aynı anda 7 kamera ile video kaydı yapılabiliyor

Casio'nun yeni uygulamasıyla aynı anda 7 kamera ile video kaydı yapılabiliyor
Casio'nun yeni SynchroShot uygulaması sayesinde, firmaya ait EX-100PRO kamerasından 7 tanesi ile eş zamanlı video kaydı gerçekleştirmek mümkün. Ocak ayında satışa sunulacak olan kamera ile spor alanında çalışan profesyoneller ve akademisyenleri hedef alan Casio, kullanıcılara 7 farklı kamera ile bambaşka bir deneyim vaad etmeyi amaçlıyor.
Kameraların Android tablet üzerinden SynchroShot uygulamasıyla yönetildiği sistemde, kameralar arası senkronizasyon oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Açıklanan detaylara göre 7 kamera için eşleme sadece 500 mikrosaniyede gerçekleştiriliyor ki profesyonel ölçümlerde dahi bu süreyi fark edebilmek çok kolay değil. Aynı sahnenin 7 farklı kamera ile 7 farklı açıdan kaydedilebilmesi, Matrix'teki Bullet Time efektine ucuz yollu alternatif te sunabilir zira EX-100PRO isimli kameranın teknik yetenekleri de hiç fena değil.
1/1.7-inç büyüklüğünde CMOS sensöre sahip olan kamera, F/2.8 diyafram değeri sunuyor ve saniyede 60 kamera hızında fotoğraf kaydı yaopabiliyor. Teleskoop ve mikroskopla kullanıma yatkın olan kamera, Full HD çözünürlüğünde video kaydı gerçekleştiriyor. Ekranı hareket edebilen EX-100 Pro, bu sayede özekim fotoğraflar ve video sunumlarını da kolaylaştırıyor. Tam çıkış tarihi 13 Ocak olan kameranın, son kullanıcı fiyatı ise şu an için bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim