Anlık Bildirim

AMD GPU'lar ve Fusion için WinZip 16.5'de donanımsal hızlandırma desteği

AMD Radeon HD 7900 serisinde kullanılan Tahiti kod adlı grafik işlem ünitesi, yeni grafik mimarisinin GPGPU yani genel amaçlı GPU kullanımına yönelik güncellemeleri sayesinde 3D grafik performansının yanı sıra uygulama hızlandırma konusunda da iddialı olacak.

Yeni nesil ekran kartlarıyla uygulama hızlandırma teknolojilerine daha önce hiç olmadığı kadar ciddi bir yatırım yaptığı söylenen AMD, sızdırılan yeni dökümanlara göre Corel ile işbirliği çerçevesinde Radeon HD 7900 serisi ekran kartlarıyla birlikte WinZip 16.5'i duyuracak.
Dünyanın en popüler sıkıştırma uygulamalarından biri olan ve 90'lı yıllardan bu yana aralıksız geliştirilen WinZip uygulamasının şu anki en güncel sürümü 16.0. AMD'nin dökümanlarına giren 16.5 sürümü, Radeon HD 7900 serisi ekran kartları ve Fusion işlemcilere destek içeriyor.
Yeni sürümünde WinZip motoru, OpenCL ile donanımsal GPU hızlandırma teknolojisinden
faydalanabiliyor. GPU hızlandırmayı yeteneğini sıkıştırma/çözümleme ve AES şifreleme için de kullanan uygulama, Fusion işlemcilerde hızlı bellek erişimi gibi güncellemelere de sahip.
AMD GPU'lar ve Fusion için WinZip 16.5'de donanımsal hızlandırma desteği Tam Boyutta Gör
AMD'nin yeni yaklaşımı, modern uygulamaları işlemci, işlemciye entegre grafik birimi ve ayrık ekran kartının oluşturduğu platformda daha önce hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde çalıştırmayı temel alırken şirketin GPGPU odaklı yatırımlarını daha da arttırması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11203 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
radeon, uygulama ve amd
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim