Anlık Bildirim

Google Fotoğraflar'da yüzünü görmek istemediğiniz kişileri engelleyebileceksiniz

Google Fotoğraflar'ın yeni özelliği, kullanıcıların anılardaki belirli kişilerin yüzlerini gizlemesine olanak tanıyacak. Peki, Google Photos yüz engelleme özelliği nasıl kullanılacak?
google fotoğraflar anılar yüz engelleme & gizleme Tam Boyutta Gör
Google Photos, eski fotoğrafları gösteren Anılar adında bir özellik sunuyor. Bu bölümde bazen fotoğrafını görmek istemediğiniz kişiler çıkabiliyor. Google Fotoğraflar’ın son sürümü Anılar’a kaydedilen kişiler arasında görmek istemediğiniz yüzleri engellemenize olanak tanıyor.

Google Fotoğraflar Anılar’dan bir kişiyi gizlemek için yapmanız gereken; Ayarlar menüsünü açmak, ardından Tercihler - Anılar’a gitmek ve “Kişileri ve evcil hayvanları gizle”yi seçmek. Bu işlem, kişilerin anılarınızda, albümlerinizde veya arama bölümünde görünmelerini engelliyor ancak kişinin bulunduğu fotoğrafları silmiyor. Google Fotoğraflar 6.80 sürümü, “Yüzü anılardan gizle” seçeneği getiriyor.

Yeni özellik, artık Anılar’da görmek istemediğiniz yüzü gizlemeniz için iki seçenek sunuyor. Yüzü engelle seçeneği, anılarda çıkmasını istemediğiniz yüzü tamamen gizlemenize olanak tanıyor. Diğer seçenek, anılarda kişinin yüzünü daha az görmenizi sağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim