Anlık Bildirim

Galaxy S21’e yeni renk seçenekleri geliyor

2021’in en popüler Android telefonlarından olan Galaxy S21 serisi, önümüzdeki haftalarda yeni renk seçeneklerine sahip olabilir, ayrıca RAM ve depolama artışı da görebiliriz

Samsung’un 2021 yılında Galaxy Note serisini güncellemeyeceğini açıklamasının ardından gözler Galaxy Z serisine cevrilmişti. Ancak Samsung, katlanabilir telefon istemeyen tüketicileri unutmuş değil. Geçtiğimiz hafta ABD’ye özel olarak Galaxy S21 Ultra’nın yeni rengi lacivert duyurulmuştu, ancak gelen bilgilere göre bu daha başlangıç. Samsung, önümüzdeki haftalarda başka ülkelerde de çıkış yapacak yeni renkler getirecek.

Galaxy S21 serisi, yeni renk seçenekleri ile günce

Hafıza ve depolama da güncellenebilir

Snapdragon 888+’ın tanıtılması ile Samsung’un bu sene katlanabilir olmayan akıllı telefonlarından en güçlüsü Galaxy S21 serisi olarak devam edecek. Snapdragon 888+ ile güncellenmeyecek olan seri, yeni renk seçenekleri ile birlikte RAM ve depolama artışı yapabilir. Standard S21 ve S21+’ın başlangıç 8GB RAM seçeneği, 12GB’a çıkarılabilir, ayrıca bunun yanında 128GB yerine 256GB’ın standart olduğunu da görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim