Anlık Bildirim

BYD Yuan Up, Çin'de satışa sunuldu: Fiyatları 13.400 dolardan başlıyor

Çin mitolojisinde önemli bir yeri olan ejderhaların yüzünden esinlenilerek tasarlanan yeni BYD Yuan Up, iki farklı batarya seçeneğiyle 401 km'ye kadar sürüş menzili sunuyor.
BYD Yuan Up, Çin'de 13.400 dolara satışa sunuldu Tam Boyutta Gör
BYD, uzun bir bekleyişin ardından yeni Yuan Up modelini Çin'de satışa sundu. "BYD Dynasty" serisinin en yeni üyesi olan modelin fiyatı 13.400 dolardan başlıyor. BYD Yuan Up'ın 401 km menzil sunan en üst versiyonu ise 16.600 dolardan satılacak.

BYD Yuan Up, özellikleriyle neler sunuyor❓

BYD Yuan Up, ülkemizde satılan Atto 3'te de kullanılan e-Platform 3.0 üzerine inşa edildi. Söz konusu modelde CTB (cell-to-body) teknolojisi kullanılıyor. Bu da bataryanın şasiye sonradan eklenmediği, doğrudan şasinin bir parçası gibi geliştirildiği bir sistem olduğu için içeride daha fazla alan yaratırken konfor, güvenlik ve gövde sertliğini de artırıyor.

Elektrikli SUV'un gövde tasarımında modern dokunuşlar ile Çin'in geleneksel unsurları bir arada karşımıza çıkıyor. Örneğin; öndeki ince LED farların Çin mitolojisinde önemli bir yeri olan ejderhaların yüzünden esinlenilerek tasarlandığı ifade ediliyor. Beyaz, yeşil, pembe ve gri olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip olan Yuan-Up, tampon ve eteklerdeki cross çizgileri, geniş çamurlukları ve boydan boya uzanan LED stopları ile olduğundan daha kaslı ve geniş görünüyor.

BYD Yuan Up, Çin'de 13.400 dolara satışa sunuldu Tam Boyutta Gör
4310 mm uzunluğa, 1830 mm genişliğe ve 1675 mm yüksekliğe sahip olan BYD Yuan-Up'ın aks mesafesi de 2620 mm olarak karşımıza çıkıyor. 70 kW veya 130 kW'lık iki farklı motor seçeneğiyle sunulan modelde 32 kWsa kapasiteye sahip batarya ile 301 km'ye kadar, 45,1 kWsa'lik batarya ile 401 km'ye kadar menzil sunuluyor. Ön aksta MacPherson süspansiyon kullanılan otomobilin arkasında ise torsiyon çubuğu yer alıyor.

İç mekanda ise 8.8 inç LCD dijital gösterge paneli, heap-up display ve BYD'nin imzası haline gelen, döndürülebilen 12.8 inç multimedya ekranı göze çarpıyor. Kablosuz şarj ünitesinin de bulunduğu kabin, büyük panoramik cam tavan sayesinde çok ferah görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim