Anlık Bildirim

Apple, yardım çağrılarına sessiz kalmadı: Rusya'daki online satışlarını durdurdu

Ukrayna başbakan yardımcısı Mykhailo Fedorov, geçtiğimiz günlerde Apple'dan yardım istemişti. Yardım talebine cevap veren Apple, bugün itibariyle Rusya'daki online satışlarını durdurdu.

Apple, Rusya'daki online satışlarını durdurdu Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta Ukrayna başbakan yardımcısı Mykhailo Fedorov, Rusya'daki Apple ürünlerinin satışının durdurulması için Apple CEO'su Tim Cook'a mektup göndermişti. Mektupta "Bütün dünya, yaptırımlar uygulayarak saldırıları püskürtüyor, 2022 modern teknolojisi belki de tanklara, çoklu roketatarlara ve füzelere en iyi cevaptır.’’ sözlerine yer verdi.

Ukrayna başbakan yardımcısı Mykhailo Fedorov'un yardım çağrılarından sonra Apple CEO'su Tim Cook, ''Ukrayna'daki durumla derinden ilgileniyorum. Oradaki ekiplerimiz için elimizden geleni yapıyoruz ve yerel insani yardım çabalarını destekleyeceğiz. Zarara uğrayan insanları düşünüyorum ve barış isteyen herkese katılıyorum." ifadelerini paylaştı.

Rusya'da Apple'ın online satışları durduruldu

Apple, Rusya'daki online satışlarını durdurdu Tam Boyutta Gör

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın tüm hızıyla devam etmesinden dolayı Apple, bugün itibariyle Rusya'daki tüm online satışlarını durdurdu. Alıcılar, Rusya'daki internet mağazasından alışveriş yapmaya çalışırken alışveriş sepetine bir ürün eklediklerinde "teslimat yapılamıyor" ifadesiyle karşılaşıyorlar. Fedorov, bu olaydan sonra yardım çağrılarına kulak veren Tim Cook'a teşekkürlerini iletti. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim