Anlık Bildirim

Apple, kullanıcıları iPhone 15'e geçmeye ikna etmek için web sitesi açtı

Apple, eski ve yeni iPhone modelleri arasındaki farkları gösteren "Yükseltme Nedenleri" isimli bir web sitesi açtı. Şirketin amacı bu sayfa ile kullanıcıları son model iPhone 15'e geçmeye teşvik etmek

Apple, iPhone 15'e geçmeye teşvik etmek için web sitesi açtı Tam Boyutta Gör

Apple, eski iPhone kullanıcılarını yeni modellere geçmeye teşvik etmek için Reasons to Upgrade (Yükseltme Nedenleri) isimli yeni bir web sitesi başlattı. Söz konusu sayfada iPhone 11 ve 12 gibi eski modeller ile en son çıkan iPhone 15 serisi telefonlar arasındaki farklar karşılaştırılıyor.

Örneğin, iPhone 11 ve 15 karşılaştırıldığında, yeni modelin kamerasının iPhone 11'in sensöründen dört kat daha yüksek çözünürlükte çekim yaptığı belirtiliyor. Tüm bunlara ek olarak iPhone 15'in diğer avantajları USB-C bağlantı noktası, Dinamik Ada ve %60 daha hızlı grafik performansı olarak sıralanıyor.

Apple, iPhone 15'e geçmeye teşvik etmek için web sitesi açtı Tam Boyutta Gör

iPhone 13 ve 14 serileri yok

Apple, kullanıcıları yeni bir iPhone satın almaya teşvik etmek için takas programları, Apple Card ile taksitlendirme ve operatörlerin özel tekliflerinden yararlanma (ABD'de) seçeneklerini de sunuyor. Dikkat çekici diğer bir nokta ise Apple'ın iPhone 13 ve 14 serilerini kıyaslamaya dahil etmemesi.

Apple, iPhone 15'e geçmeye teşvik etmek için web sitesi açtı Tam Boyutta Gör

Apple bu modelleri hala satmaya devam ettiği için "Yükseltme Nedenleri" web sitesinde hiç isimleri geçmiyor. Cupertinolu şirket büyük olasılıkla iPhone 13 ve 14 serilerini "eski" olarak kategorize ederek satışları düşürmek istememiş ve öncelikle elindeki stokları eritmek istiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15772 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 15, web sitesi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim