Anlık Bildirim

Yeni VW Jetta'ya ait ilk teaser görseller gelmeye başladı

Volkswagen'in orta sınıf aile sedan aracı Jetta tamamen yenilenmeye hazırlanıyor. Yeni nesil Jetta, Ocak ayındaki 2018 Kuzey Amerika Fuarında görücüye çıkacak.
Volkswagen resmi Kanada websitesi üzerinden Kuzey Amerika pazarı için tamamen yenilenen gelecek nesil Jetta'nın teaser görsellerini yayınlamaya başladı. Websitesine bir gif görsel yükleyen Volkswagen Kanada, alt kısmına ise aracın tanıtılacağı tarihi gösteren Ocak ayındaki 2018 Kuzey Amerika Otomobil Fuarını işaret eden bir geri sayım takvimi koymuş.
Araçla ilgili bu bilgi dışında başka hiçbir detay verilmezken, VW Kuzey Amerika CEO'su Hinrich Woebcken'in geçtiğimiz ay aracın tasarımıyla ilgili "güçlü" ve "duygusal" görünüme sahip "süper modern" bir tasarımda olacağı sözleri yer alıyor. CEO, aynı zamanda yeni Jetta'nın sportif görünüşlü R-Line versiyona da sahip olacağı bilgisini vermiş. Yeni Jetta'nın piyasaya çıkışından yaklaşık 1 sene sonrasında Jetta GLI isimli spor bir versiyona kavuşacağı da bilinen bir diğer detay.
Daha öncesinde ortaya çıkan casus görsellerden hatırlayacağımız üzere güncel araçtan daha büyük olacağı ortaya çıkan yeni Jetta, Golf ile aynı MQB platformunu temel alacak ve platformun bir getirisi olarak daha hafif olacak. Ocak ortasında resmiyete kavuşması beklenen yeni Jetta'nın Volkswagen'in ABD'deki en çok satan modeli konumunu koruması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7586 kez okundu.
38 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volkswagen, jetta ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim