Anlık Bildirim

"LG G Flex devam modeli yolda"

'LG G Flex devam modeli yolda'

LG'nin eğimli ekrana sahip akıllı telefonu G Flex, Güney Kore'de piyasaya çıkmasının ardından global pazarlar için gün saymaya devam ederken devam model ile ilgili bilgiler de gelmeye başladı.

Güney Kore medyasından elde edilen bilgilere göre G Flex 2 adını alacağı tahmin edilen model gelecek yılın ikinci yarısı için hazırlanıyor. G Flex modeli kavisli ekran konusunda Samsung'un gerisinde kalmıştı ancak kavisli batarya konusunda ise dünyada bir ilke imza atmayı başarmıştı.

G Flex 2 modelinin esneklik konusunda çıtayı bir adım daha yukarı taşıyacağı belirtiliyor. Modelin kasa yapısı sert kauçuktan imal edilecek ve 90 dereceye kadar bükülebilme imkanı sunacak. Cihazın hangi bileşenlerinin bükülebilir olacağı bilinmiyor. 

Bugüne kadar gördüğümüz örnekler sabit eğimli olduğu için bükülme imkanı yoktu. Ancak iddialar doğruysa G Flex 2 bu açıdan da önem kazanıyor. Zira kasanın bükülmesi için iç donanımın da bükülebilir bir yapıda olması gerekiyor. Şimdilik böyle bir imkan olmasa da özellikle bükülebilir ekran ve batarya konusunda somut adımlar atılıyor. Gelecek yıla kadar bükülebilir yonga görebilecek miyiz şimdiden bir tahminde bulunmak zor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1479 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g flex 2, lg g flex ve lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim