Anlık Bildirim

Huawei Mate 8'in teknik özellikleri ortaya çıktı

Huawei Mate 8'in teknik özellikleri ortaya çıktı
 
Kısa bir önce görselleri sızdırılan Huawei'ni yeni phablet modeli Mate 8 bu kez teknik detayları ile gündemde. Selefi Mate 7 gibi 6" boyutunda devasa bir ekranla gelecek akıllı telefonun 2016'dan önce piyasaya çıkması bekleniyor.

Çinli bir kaynak ise akıllı telefonun ekranı dışında dikkat çekecek diğer teknik detaylarını da sızdırdı. Kaynağa göre Huawei'nin geliştirdiği Kirin 950 çipseti ile birlikte gelecek akıllı telefon üst seviye bir performans sunmayı hedefliyor. Dört adet 2.4GHz saat hızında Cortex-A72 ve dört adet 2.0GHz frekansında Cortex-A53 çekirdeği ile toplam 8 çekirdeğe sahip Kirin 950 ARM'ın big.LITTLE mimarisini kullanacak. Grafik birimi olarak Mali-T880'in  yer alacağı modelde ayrıca Tensilica'nın Hi-Fi 4 isimli ses yongası kullanılacak.
Huawei Mate 8'in teknik özellikleri ortaya çıktı
 
Devasa ekranında 2K çözünürlük sunacak Mate 8, 3 GB bellek / 32 GB depolama alanı ve 4 GB bellek / 64 GB depolama alanı şeklinde iki farklı seçenekle satışa sunulacak. Batarya konusunda henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor. 3 GB bellekli modelin - 3,299 Yuan (Yaklaşık 520 dolar) ve 4 GB bellekli modelin 3,899 Yuan (Yaklaşık 610 dolar) fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor. İddialar resmi duyurunun Kasım veya Aralık aylarında yapılacağı yönünde. Mate 8'in yeni yıla girmeden son kullanıcıyla buluşturulması hedefleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5326 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
teknik, özellikler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim