Anlık Bildirim

Godfire: Rise of Prometheus, Google Play'deki yerini aldı

Godfire: Rise of Prometheus, Google Play'deki yerini aldı
Vivid Games'in haziran ayında iOS platformu için yayımladığı Godfire: Rise of Prometheus, nihayet Android kullanıcılarının da beğenisine sunuldu.

Yunan Mitolojisi'nden esinlenilerek geliştirilen bu oyunda Prometheus adlı bir karakterin kontrollerini elimize alarak, çeşitli düşmanlara karşı savaşıyoruz. Kaliteli grafikleriyle dikkatleri üzerine çeken oyunun üç boyutlu dünyasında ilerlemek için sanal butonlardan yardım alıyoruz. 

Godfire: Rise of Prometheus'un Android sürümünde iOS sürümünde de rastladığımız Story ve Survival adlı modlar yer ediniyor. Bunlardan ilkinde hikayenin detaylarını öğrenirken, diğerinde ise arenalarda hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. 

iOS sürümünden farklı olarak Time Attack(süreli saldırı) modunu ve Lav Çukuru arenası Android sürümüyle birlikte geliyor. 1.99 TL'den(şimdilik %90 indirimli) satılan iOS sürümünün aksine ücretsiz olarak indirilebilen Android sürümü 199 TL'ye varan uygulama içi satışlarıyla dikkat çekiyor.

Dev bölüm sonu canavarlarının olduğu kaliteli grafiklere sahip bir hack and slash oyunu arayan Android kullanıcılarına önerdiğimiz Godfire: Rise of Prometheus'a aşağıdaki Google Play bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz. Oyun hakkındaki detaylı bilgi için tıklayınız. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1736 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, uygulama haber ve iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim